Mistä koostuu

Mainostoimisto Sisko oy?

Mistä koostuu

Mainostoimisto Sisko oy?

No kahdesta siskoksesta tottakai!

MIELIKUVITUKSELLISUUS  I  LAADUKKUUS  I  ASIAKASYMMÄRRYS  I  ROHKEUS

 

Mainostoimisto Sisko Oy tuottaa mainonta- ja markkinointipalveluja yrityksille, yhdistyksille ja yksityisasiakkaille. Grafiikoiden ja printtimateriaalien suunnittelu ja tuotanto, sekä painatus tarvittaessa yhteistyöpainotalojemme kanssa.

 Sisko Advertising Agency Ltd, Oy:mme englanninkielinen sisko, palvelee asiakkaitamme Suomen ulkopuolella.

 SiskoShop.com on paperisten herkkujen verkkopuoti. Tervetuloa ostoksille! 

 

Enni

Lehtinen

CEO, Graphic Designer

enni[at]mainostoimistosisko.com

Graafinen suunnittelija ja firman virallinen tj, joka saa parhaimmat visiot unen ja valvetilan rajamailla. Keitetty kovissa liemissä suuryrityksen in-house -graafikkona, mutta yrittäjyys sekä palo oppia alaa lisää veivät mennessään. Tarjoaa asiakkaille proteiinipatukoita ja omistaa viininpunaiset luottobuutsit. Fiilistelee oikeasti ysäribiittejä, vaikka väittää kuuntelevansa lounge -musiikkia. Parhaimpana inspiraationa toimii oma minineiti, jota ilman ei koko SiskoShop.comia olisi. Ja hei, kahvi on elämä.

Sanni

Lakin

Partner, Designer

sanni[at]mainostoimistosisko.com

Luovilta aloilta koulutuksensa ja työkokemuksensa kerännyt jokapaikanhöylä, joka elää mood boardeille ja värikartoille. Läpäisi mainostoimistomme tiukan rekryseulan esteettisellä silmällä, joka on vailla vertaa. Pääsee yllättämään ihoon hakatun musteen määrällä (mm. koko selkä). Viime vuosikymmenen aikana jokseenkin skotlantilaistunut, aye? Tekee töitä milloin mistäkin maailmankolkasta käsin, mutta on aina tavoitettavissasi.

Hyppää mukaan pienen mainostoimistomme päivittäiseen elämään!
Hyppää mukaan pienen mainos-toimistomme päivittäiseen elämään!