referenssit

Alta löydät muutamia työnäytteitämme, sekä kommentteja mahtavilta asiakkailtamme.

Love me do  / Logo:

Nyt täytyy kehua! Emme vain saaneet hienoa logoa todella tehokkaassa aikataulussa, vaan uuden inspiroivan yhteistyökumppanin ja tutustua uusiin mageisiin yrittäjänaisiin! Kiitos isosti!

– Nonna Sjöberg  | Love me do Oy

 

HR Beauty  / Logo:

Taitava tiimi, joka kuuntelee asiakasta tarkasti ja toimii toiveiden pohjalta. Eihän silloin lopputulos voi olla kuin hyvä. Oli oikein miellyttävää työskennellä Mainostoimisto Siskon kanssa. Olitte ihanan kärsivällisiä!!

– Hanna-Riika Pieskä  | HR Beauty

 

FunkyPole  / Logo & visuaalinen ilme:

Vuoden 2015 marraskuussa aloin toteuttamaan suunnitelmaa tankotanssi-akrobatia -studio FunkyPolesta. Alusta asti tiesin kenet haluaisin huolehtimaan tulevan yritykseni brändin luomisesta ja mainosmateriaaleista yms. Aikataulu oli tiukka enkä päässyt olemaan jokaisen asian hiomisessa mukana, joten halusin mukaan henkilön, jonka käsiin voisin näin suuren kokonaisuuden luottaa. Kerroin Ennille pääpiirteittäin ajatuksistani, mutta Enni sai aikalailla vapaat kädet visionsa toteuttamiseen. En voisi kuvitella parempaa lopputulosta logon, brändin ja mainosten suhteen! Itselläni ei ollut selkeää visiota brändin ulkoisesta olemuksesta, mutta Enni onnistui poimimaan ajatuksistani tärkeitä pointteja ja rakentamaan brändin simppeliksi, nokkelaksi, mieleenjääväksi ja ennenkaikkea juuri minun mieleisekseni. Esimerkiksi voisin nostaa logon, jossa on huomioitu tilamme muoto sekä tankotanssi lajina, kokonaisuuden pysyessä sopivan selkeänä makuuni. Brändi on luotu yhtenäiseksi ja Enni pitää tarkasti huolta siitä, että mainokset pysyvät linjassaan. Alusta asti ajatuksena on ollut, että mainokset ja brändi noudattavat tunnistettavaa linjaa.

Kokonaisuudessaan koen yhteistyömme helpoksi ja miellyttäväksi. Brändiä luodessa minulla oli antaa vain muutamia asioita, joita toivoisin ja Enni ylitti kyllä kaikki odotukseni brändäyksen suhteen. Olemme saaneet myös asiakkailta paljon hyvää palautetta selkeästä ja viimeistellystä visuaalisesta ilmeestä. Meillä vierailee säännöllisesti lajiedustajia workshoppien merkeissä ja myös he ovat olleet vaikuttuneita mainoksien laadukkuudesta ja panostuksestamme studion visuaaliseen ilmeeseen.

Olen erittäin tyytyväinen yritykseni ilmeeseen ja olen iloinen saadessani jatkaa yhteistyötämme Funkyn ympärillä!

– Tiina Jaakkola, omistaja / perustaja | FunkyPole